El "comiat" de solter

El dissabte 23 de febrer varem fer el meu comiat de solter amb la colla d'amics. Exactament no és un comiat, ja que fa uns 3 mesos que em vaig casar, però per no buscar algun altre nom ho deixarem així. Com que des de fa uns mesos tenim tots els cap de setmana bastant plens, només vam poder sortir a la tarda: karts a l'Escala, bowling a Platja d'Aro i per acabar, sopar a Palau-sator.

El dissabte 23 de febrer varem fer el meu comiat de solter amb la colla d'amics. Exactament no és un comiat, ja que fa uns 3 mesos que em vaig casar, però per no buscar algun altre nom ho deixarem així. Com que des de fa uns mesos tenim tots els cap de setmana bastant plens, només varem poder sortir a la tarda: karts a l'Escala, bowling a Platja d'Aro i per acabar, sopar a Palau-sator.

Per començar, al karting de l'Escala. Primer els entrenaments lliures i tot seguit els entrenaments cronometrats, d'aquí en surt l'ordre de la graella de sortida per la mànega final. Una estona de descans i la gran final. Es fa una volta de reconeixement a poca velocitat i sense avançar (sempre hi ha algú que no sent la part de no avançar), i tot seguit les 15 voltes al circuit. Per acabar, s'entreguen els trofeus als 3 primers, pòdium i cava inclòs (1r Marcel, 2n jo, 3r Marc Riera). Tot això controlat per ordinador, amb el cronometratge individual per participant, així podem saber l'ordre d'arribada o el temps de la millor volta. Realment, si no hi heu anat mai, es bo de provar-ho alguna vegada a la vida.

Continuem al bowling de Platja d'Aro. La classificació final va quedar així:

Jordi (Petit) 139
Marc 113
Lluís 97
Jordi 94
Mònica 84
Marta 74
Stefan 73
Quim 67
Laura 66

 

Per acabar, es va fer un sopar al restaurant Can Saló de Palau-sator. Potser, un poble petit i desconegut per a molta gent, però amb restaurants on s'hi menja molt bé o bastants llocs per fer turisme rural entre altres coses. Només falta agraïr a tota la gent que va venir i a l'organitzador de tot plegat, en Quim.

Comentaris 

 
#1 Douglasblips 11-12-2018 23.30
http://dfssssghjrtbz.com/
cialis for daily use reviews
cialis 30 tadalafil 30mg ml
Citar
 

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar

Which is the best web hosting? Read my just host review and compare it with ipage. Find a reliable hosting provider.