Vacances a Grècia

Índex d'article
Vacances a Grècia
3r i 4t dia
5e i 6e dia
7e i 8e dia
Totes les pàgines

Just l'endemà de la celebració del nostre casament, varem marxar de viatge de noces. Aquest cop va tocar 3 dies a Atenes i 4 de creuer per algunes illes gregues, tot i que un dia trepitjarem Turquia. Com que un casament comporta molta feina, el va organitzar una agencia de viatges, i la veritat és que va anar molt bé.

l'Acròpoli des del terrat de l'HotelLa petita Venècia

 

Just l'endemà de la celebració del nostre casament, varem marxar de viatge de noces. Aquest cop va tocar 3 dies a Atenes i 4 de creuer per algunes illes gregues, tot i que un dia trepitjarem Turquia. Com que un casament comporta molta feina, el va organitzar una agencia de viatges, i la veritat és que va anar molt bé.

 

1r dia - Viatge fins Atenes

Sortim cap a l'aeroport de Barcelona molt aviat al matí i agafem el nostre vol d'Alitalia cap a Milà, on fem escala. Tenim el temps just per dinar i tornar a pujar a l'avió. Arribem a Atenes on ens esperava un taxi per acompanyar-nos fins a l'Hotel Titania. Sopem allà mateix i contemplem les vistes de la ciutat des del terrat.

Volem amb Alitalial'Acròpoli des del terrat de l'Hotel

 

2n dia - Mykonos

Ens aixequem aviat per que ens venen a buscar per portar-nos al port Piraeus, des don surt el nostre creuer (l'Aquamarine de la companyia Louis Hellenic Cruises). És el primer que fem i de seguida que som a dalt, ens dediquem a descobrir-lo. És bastant petit, però té piscina, bar, restaurant, discoteca, pub, casino, gimnàs i una botiga, per dir-ne uns quants. A la tarda arribem a la primera parada, Mykonos. Visitem el poble costaner ple de bars i restaurants arran de la costa, els carrers són tots estrets i torts, amb cases blanques amb els cantons arrodonits amb les finestres i balcons de colors. Buscant trobem el que en diuen "la petita Venècia" i uns molins, des d'aquí gaudim d'una posta de sol magnífica.

El poble de MykonosLa petita VenèciaPosta de sol des de Mykonos

 

Mirar passe de diapositives



Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar

Which is the best web hosting? Read my just host review and compare it with ipage. Find a reliable hosting provider.