En moto a St. Aniol de Finestres

Aquí teniu una segona sortida en moto. Aquesta es pot fer tranquil·lament amb un matí parant fins i tot una bona estona per fer l'esmorzar. I per resumir la ruta direm que són uns 150 km. amb sortida i arribada a Calonge i que s'arriba fins a St. Aniol de Finestres.

Sortim de Calonge direcció Girona passant per Sta. Cristina d'Aro i Cassà, un cop arribem a Girona anem direcció Salt (com si anéssim a l'Espai Gironès) per agafar la carretera N-141 que va fins a Anglès travessant Bescanó. Una vegada a Anglès girem a la dreta cap a la Cellera de Ter (C-63). A l'entrada del poble trobem una rotonda que ens permet travessar-lo o vorejar-lo per la variant, podem agafar qualsevol de les dos opcions. Continuem fins a les Planes d'Hostoles, i un cop som dins el poble hem de girar a la dreta per agafar la GI-531. Aquesta carretera de corbes és una mica tapada, i per tant depenent de l'època la podem trobar humida. Continuem uns 8 km i haurem de girar a l'esquerra per la GI-530. En un moment ja hi serem.

Per esmorzar podem trobar molts llocs: a St. Aniol de Finestres mateix, les Planes d'Hostoles, Amer, o algun bar-restaurant que hi ha pel camí. Per tornar haurem d'agafar la mateixa GI-530, ja que no té cap més sortida. I un cop siguem al trencant, continuar per la GI-531 direcció Sant Esteve de Llémena. Aquesta carretera és més recta i oberta que l'anterior. Abans d'arribar a Llorà podem girar a la dreta i anar cap a Bonmatí, o continuar cap a Llorà i Sant Gregori. Un cop aquí, serem a Girona en un moment (Fontajau). De camí cap a casa passem prop l'Hospital Josep Trueta, travessem el riu, Celrà, Corçà i la Bisbal. Des de la Bisbal podem passar per la Ganga o continuar direcció Palafrugell (C-66 i llavors C-31).

 

Mapa de la ruta amb Google maps

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar

Which is the best web hosting? Read my just host review and compare it with ipage. Find a reliable hosting provider.