Kawasaki Versys

Després de més de dos anys amb la "petita", amb refereixo a la Suzuki Marauder 250cc. l'hem canviat per una de nova, una Versys 650cc. És una trail com la que ja tenim, una Suzuki V-Strom, i per tant són molt semblants, per què a més cubiquen igual. La diferència bàsicament és el pes i la mida, la Versys bastant més lleugera i curta, que sumat amb les cobertes de carretera fa que sigui més àgil a les corbes.

 

Kawasaki VersysKawasaki VersysKawasaki Versys

 

Per veure la fitxa tècnica completa de la pàgina oficial clica aquí , també hi podeu veure algunes fotos, accessoris o descarregar el catàleg.

Però com que es pot dir que tenen més semblances que diferències, en comentaré algunes. A la Versys el silenciador està situat sota el motor cosa que fa que la cua quedi més neta, i com que no porta cap base per una maleta al darrera (es pot comprar opcionalment) crec que la millor opció és posar-hi unes maletes laterals Givi V35, ja que per la seva forma encaixen perfectament a la moto i al no tenir el silenciador a un costat (com passa amb la V-Strom) queden ben centrades. La moto és una mica més alta, però l'espai del seient prop del dipòsit és més estret cosa que compensa una mica. La pantalla es queda un pel petita, i els retrovisors comencen a vibrar a uns 90 km/h. En quant a accessoris no n'hi ha gaires i són bastant cars. El motor va molt fi i fins i tot el so és agradable.

Aviat farem la primera ruta amb aquesta moto, ho veureu en properes noticies.

Comentaris 

 
#1 22-01-2010 15.58
Ara que aviat farà un any que la porto i que ja està ben provada, puc informar-ne més:
El motor continua fent el mateix soroll agradable, i encara m'agrada!
Continuo pensant que la maleta al darrere queda horrible (i per això no li he posat), però també és cert que aparcar-la amb les 2 laterals en un parquing de moto té la seva complicació ...
Si, la moto és alta, no ens enganyem, però amb el seient baix (original Kawasaki) la pot portar algú de 1,65 d'alçada (comprovadíssim ).
La visera és petita, els mosquits s'enganxen al casc! Però encara no l'he canviat.
Els retrovisors ja no noto que vibrin, segur que ho continuen fent però ja no m'hi fixo.
El que hi trobo a faltar molt són uns paramans, protectors de punys, de manetes, ... o com li volgueu dir i/o uns punys calefactables. A l'hivern fa molta fred!

Fins aviat
Citar
 

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar

Which is the best web hosting? Read my just host review and compare it with ipage. Find a reliable hosting provider.