Sortida a Millau - Roquefort

Empordà Custom Grup intenta cada any organitzar una sortida de dos dies en moto per qui hi vulgui anar. Enguany es va decidir anar al poble de Millau a França per veure el pont més alt del món i fer alguna ruta més pels voltants, com el poble de Roquefort on es fa el formatge del mateix nom.

Ruta des de Palafrugell fins a Millau

 

Empordà Custom Grup intenta cada any organitzar una sortida de dos dies en moto per qui hi vulgui anar. Enguany es va decidir anar al poble de Millau a França per veure el pont més alt del món i fer alguna ruta més pels voltants. Varem sortir del Racó de l'Alba de Palafrugell, el mateix punt de trobada de cada diumenge, 5 parelles en 8 motos, preparats per fer els 325 km que aproximadament hi ha fins a Millau.

Ruta des de Palafrugell fins a Millau

 

Tenim sort, per que després de molts dies amb pluja, només ens plou els primers 20 km, i tot i que després està una mica ennuvolat el dia aguanta bé. Arribem a la Jonquera per carreteres secundàries per descansar una estona, prendre alguna cosa i emplenar els dipòsits abans d'entrar a França ja que allà la gasolina és bastant més cara. Entrem a l'autopista i travessem la frontera. A l'altre costat dels Pirineus trobem bastant de vent lateral que ens obliga a anar una mica més lents del normal, ja se sap que anar en moto no és el mateix que en cotxe. Parem per esmorzar en una àrea de servei i continuem la marxa. Sortim de l'autopista A9 i comença a fer calor .... molta calor. Fem uns 8 km per una carretera secundaria per agafar una altre autopista, l'A75 que ens portarà directament a Millau. Parem per dinar i tornar a emplenar els dipòsits, amb la mala sort que essent 1 de maig ho trobem tot tancat, fins i tot moltes gasolineres, i només hi ha obertes les que són 24 hores, sense personal però pots pagar amb targeta, sempre i quan les accepti. I va ser el nostre cas, ningú va poder emplenar des d'aquestes gasolineres. I com se sol dir, preguntant es va a Roma, o a una gasolinera oberta amb personal. Després de perdre molt de temps, continuem el camí.

Ja som molt a prop de Millau, i passem per sobre el pont. Té dos carrils per sentit, i unes pantalles laterals per protegir del vent. Allà no hi ha cap lloc per parar-hi i no es pot disfrutar gaire del paisatge tot i que fa quasi 2,5 km. Però just després de passar-lo hi ha una àrea de servei on després de pujar un petit turonet podem veure unes magnífiques vistes del pont.

Pujant al mirador per veure les vistesEl pont de MillauEl pont de Millau

 

Continuem cap a l'hotel Bowling. El trobem a la segona però fàcilment ja que és a les afores, estem de sort, ens donen les cinc habitacions de costat i podem aparcar-hi les motos just al davant. Descansem i prenem alguna cosa, quan es fa fosc baixem cap al poble per sopar-hi. La veritat és que no havia estat mai a França i sentia dir a la gent que allà no s'hi menja gaire bé i és més car, i tenen rao. No varem menjar malament, però no és el mateix que la cuina mediterrània.

L'endemà esmorzem a l'hotel, preparem els trastos i marxem. La ruta que tenim planejada passa per sota el pont al costat del riu Tarn, amb unes vistes potser encara més espectaculars. Travessem St. Georges de Luzençon i St. Rome de Cernon, poc després girem a l'esquerra cap a Roquefort on fem una parada. No és que aquest poble tingui nom de formatge, sinó al revés. I és que aquest formatge ja es trobava als mercats romans el 76 d. C. i molts personatges famosos com l'emperador Carlemany, Diderot o Casanova, han ajudat a que el roquefort es conegui. Nosaltres varem visitar les caves de l'empresa Société 1863 (any en que es registrà la marca), d'uns 7.000 m2 i amb una producció anual de 1.400.000 pans. On es fabriquen tres tipus de roquefort, depenent de la cava on es troba i el fong que utilitzen, que són el société 1863, la cava dels templaris i les caves Baragnaudes, aquests dos últims només representen el 5% de la producció.

Ruta des de Millau fins a l'Hospitalet passant per RoquefortVistes des de fora les caves Société

 

Després d'unes degustacions i algunes compres, continuem el camí passant per alguns llocs templaris fins a l'Hospitalet du Larzac on agafem l'autopista A75 per anar tornant. Personalment aquesta ruta em va agradar molt pels paisatges i poblets petits que anem trobant. A partir d'aquí la resta és el mateix camí.

Comentaris 

 
#11 Spotloan 19-10-2018 10.40
credit loans guaranteed approval poor credit loans credit loans guaranteed approval unsecured loans no credit
Citar
 
 
#10 Best Online Loans 16-10-2018 02.21
credit loans guaranteed approval credit loans guaranteed approval payday loan com bad credit loans direct lenders
Citar
 
 
#9 Direct Lenders 11-10-2018 18.57
installment loans direct lenders bad credit loans credit loans guaranteed approval credit loans guaranteed approval
Citar
 
 
#8 Dennis 05-09-2018 00.02
I see you don't monetize your site, don't waste your traffic, you can earn extra
cash every month. You can use the best adsense alternative for any type of website (they approve all websites), for more
details simply search in gooogle: boorfe's tips monetize your website

My website ... BestKathie: https://MightyCelsa.blogspot.co.uk
Citar
 
 
#7 Melinda 15-08-2018 16.03
Hi. I see that you don't update your site
too often. I know that writing posts is boring and time consuming.

But did you know that there is a tool that allows you to
create new articles using existing content (from article directories or other websites from your niche)?

And it does it very well. The new articles are unique
and pass the copyscape test. You should try miftolo's tools

Check out my web blog ... MichalJuicy: https://IrishTalks.jimdo.com
Citar
 
 
#6 Waldo 17-07-2018 18.42
I can see that your page probably doesn't have much visits.
Your posts are awesome, you only need more new visitors.
I know a method that can cause a viral effect
on your website. Search in google: dracko's tricks make your content go viral

Feel free to visit my web page ... 73Charline: https://Hudsonfat.blogspot.se
Citar
 
 
#5 sioglucexrod1980 04-05-2018 15.46
Очень просто на словах а в деле, многое несоответсвует, не так всё радужно! Полезный сайт http://buy-accs.ru/read/kupit-akkaunty-rambler купить rambler аккаунты
Citar
 
 
#4 Guestwouts 02-03-2018 20.49
guest test post
bbcode
html
http://temresults2018.com/ simple
Citar
 
 
#3 Adela 09-02-2018 09.19
I have checked your blog and i have found some duplicate
content, that's why you don't rank high in google's search results, but
there is a tool that can help you to create 100% unique content, search for; Boorfe's tips unlimited content

My web blog: WilmerSmall: https://Milton21.jimdo.com
Citar
 
 
#2 Elyse 17-01-2018 17.15
I have checked your website and i've found some duplicate
content, that's why you don't rank high in google's search
results, but there is a tool that can help you to create 100% unique content, search for: Boorfe's tips unlimited content

my website: CatharineSmall: https://Marylyn055.blogspot.com
Citar
 

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar

Which is the best web hosting? Read my just host review and compare it with ipage. Find a reliable hosting provider.