Mini vacances al Delta de l'Ebre

Aquest octubre hem fet 4 dies de vacances a Poble Nou del Delta per veure la zona del Delta de l'Ebre. No és la millor època per veure ocells, però no sempre pots triar. Hem fet rutes en moto, en bicicleta i en vaixell.

Vistes des d'un mirador del Garxal, a la punta del deltaEl castell de Morella

 

Aquest octubre hem fet 4 dies de vacances a Poble Nou del Delta per veure la zona del Delta de l'Ebre. No és la millor època per veure ocells, però no sempre pots triar.

 

1r dia:

Agafem les nostres motos i marxem, no gaire aviat, cap a Sant Carles de la Ràpita. Era la primera vegada que anem d'alberg i ha sigut una bona experiència. Entre setmana només érem 2 parelles, tot i que el cap de setmana estava ple de parelles amb criatures, però per sort estàvem sols en una habitació, ja que es lloguen lliteres i les habitacions més petites són de 4 o 6 lliteres (segons l'alberg). Durant la tarda anem a descobrir Sant Carles de la Ràpita per que Poble Nou del Delta té uns 200 habitants i és molt petit i tranquil. Pugem a un turó on ens han dit que hi ha bones vistes del delta, i és veritat, però només de la part del sud, el que és la punta de la banya. Després anem cap a Amposta, per acabar de passar la tarda.

Vistes des del mirador de Sant Carles de la Ràpita. Al fons la punta de la BanyaLes muscleres i al fons la barra del trabucador El pont d'Amposta

 

2n dia:

Lloguem un parell de bicicletes per fer la volta per les llacunes de la Tancada i l'Encanyissada. 3 o 4 hores a un ritme molt tranquil i parant cada dos per tres per fer fotos, per sort ni plou ni fa massa bon dia. Trobem miradors molt sovint des d'on es poden observar les aus tranquil·lament. Si en teniu, porteu prismàtics!

El mirador de la TancadaPoble Nou del Delta, des de l'altre costat de l'EncanyissadaEl mirador de la casa de fusta

 

A la tarda anem cap a Sant Jaume d'Enveja per agafar el transbordador per travessar L'Ebre i anar a Deltebre. Fem en moto la part nord del Delta.

En un transvordador per travessar el riu EbreVistes des d'un mirador del Garxal, a la punta del delta

 

3r dia:

El tercer dia el dediquem a anar a Morella i fer una ruta que vàrem veure a un llibre, però abans volem anar a la punta de la Banya. Per arribar-hi, primer s'ha de passar per la barra del trabucador, una línia de pocs metres d'amplada de sorra compactada i uns 6 quilometres de llarg. A mig camí desistim i fem mitja volta. La nit anterior havia plogut i hi havien moltes basses i petits rierols d'aigua (salada, per suposat), i en moto es feia molt complicat seguir el camí. No podem posar el cavallet per què s'enfonsa a la sorra, a petits problemes, petites solucions.

A la barra del Trabucador tot és sorra compactada. Si no era així no podiem aparcar la motoLa barra del Trabucador a mig camí de la punta de la Banya

 

Marxem cap a Morella, situat a més de mil metres d'altitud i passant pels ports de muntanya de Torre Miró i Querol. Passem molta fred! Fem una volta pel poble i dinem, més tard pugem a les motos per fer la ruta. Entre d'altres pobles, travessem Mirambel, Cantavieja i la Iglesuela del Cid.

El castell de MorellaMirambelCantavieja

 

4t dia:

Tornem a travessar el riu amb transbordador per anar a Deltebre. Visitem l'ecomuseu. Des de fora sembla petit, però realment és molt gran. T'hi pots passar tranquil·lament una hora per visitar-ho i podeu veure-hi: la formació i la història del Delta, el conreu de l'arròs, els ocells, peixos i fauna típiques de la zona, la pesca i alguna cosa més que em deixo. En acabar pugem en un d'aquells vaixells que et porten pel riu fins a la desembocadura, veiem l'Illa de Buda que és un parc natural i l'antiga desembocadura del riu, ara quasi tapada. Després de tot el matí ocupats marxem cap a casa.

Antiga desembocadura de l'EbreEl mirador del GarxalLa muntanya més alta del Delta, fa uns 4 metres

 

Comentaris 

 
#5 APymnadayalura 21-09-2018 08.39
Torsion bras de quelqu'un est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre moelle bat, il pompe le sang par vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/achat-cialis-doctissimo/
Citar
 
 
#4 ACepcheext 22-08-2018 05.26
Torsion bras de quelqu'un est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre moelle bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/viagra-cialis-levitra-pas-cher/
Citar
 
 
#3 Oscartib 01-09-2017 14.34
Производство всех видов электромонтажно го
оборудования для прокладки кабеляЛотки лестничного типа НЛ

Скоба К1157

Лоток замковый

Короб угловой ККБ-УВ/ККБ-УН

перфошвеллер

Переход лотка

Короба ККБ, короба КП

Подвес лотков пл1

Лоток НЛ, перфорированный

Полки, стойки, подвесы

Лоток замковый

Лотки лестничного типа НЛ


лоток перфорированный кабельный

уголки металлические цена

полка кабельная к1161

z-профиль

полка кабельная к1161

кабельный лоток металлический перфорированный

кабельный канал металлический


короба кабельные блочные

Кабельный короб КП

лоток кабельный нл

кабельный лоток

короб перфорированный

стойки для кабельных лотков
Citar
 
 
#2 RichardmotOU 27-06-2017 16.51
Текст статьм (разделяется по стокам тегом )

Анкорные ссылки прописываем ОБЯЗАТЕЛЬНО в нижеуказанном виде:
ANCHOR
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
Citar
 
 
#1 Moises 09-05-2017 14.54
If you would like an toddler stroller that may develop along
with your baby and can be utilized on any terrain, not
just paved roads, this jogging stroller is a good
match.

My webpage ... car seat travel system target: http://Www.Babywellexpert.com/about-me/
Citar
 

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar

Which is the best web hosting? Read my just host review and compare it with ipage. Find a reliable hosting provider.