Ruta a Vilafranca del Conflent

Us comento una sortida que varem fer, amb un grup de moteros, passant per la costa fins a Port-Vendres (França) i d'allà a Vilafranca del Conflent.

 

Sortim de Palamós unes 11 motos, la majoria de tipus trail. Anem primer direcció Torroella i després fins a l'Escala. En aquest tram trobem bastanta boira que ens acompanya fins al lloc de l'esmorzar. En acabat, continuem fins a Roses i Llançà per carreteres de corbes, però no acaben aquí. Seguint la costa passem per Colera, Portbou i ja a la banda de França parem a un mirador abans d'arribar a Cerbère.

Vistes des d'un mirador prop de CerbèreVistes des d'un mirador prop de Cerbère

 

Acabem d'arribar a Cerbère i continuem, encara per carretera de corbes i seguint la costa, passant per Banyuls-Sur-Mer fins a Port-Vendres. A partir d'aquí, seguim per carreters més bones (la D914 i la N-116) vorejant Perpinyà fins al nostre destí on hi dinem, Vilafranca del Conflent. Després de pair el dinar, anem a visitar unes coves (coves de les grans canaletes) que hi ha molt a prop del poble, més o menys a 1 km. Perdoneu per la qualitat de les fotos de dins les coves ja que estan fetes amb el mòbil.

Paisatge just abans d'entrar a les covesfoto de l'interior de les covesfoto de l'interior de les coves

 

En acabar la visita marxem ja cap a casa ja que comença a ser una mica tard. Ens pensem l'opció de continuar el camí fins a Puigcerdà, travessant el Pirineus. Però finalment ens decidim per tornar fins a Perpinyà pel mateix camí d'anada, i baixar fins el Perthus. A partir d'aquí continuem per la N-II fins a Figueres i després per la C-31 fins a Palamós.

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar

Which is the best web hosting? Read my just host review and compare it with ipage. Find a reliable hosting provider.