En moto al Mr. Biker

Últimament estic penjant forces rutes en moto, doncs aquí en va una més. Aquesta es pot fer amb un matí amb sortida i arribada a Calonge i són més o menys uns 250 km. Aquest cop anem a esmorzar al Mr. Biker, un bar situat a Vallfogona de Ripollès. Un lloc que potser molts de vosaltres ja coneixereu per què aquí s'hi reuneixen molts motoristes a veure les curses de motos i a menjar-hi, un lloc amb decoració motera i molt tranquil.

Vistes des de la terrassa del Mr. Biker

Últimament estic penjant forces rutes en moto, doncs aquí en va una més. Aquesta es pot fer amb un matí amb sortida i arribada a Calonge i són més o menys uns 250 km.

 

Aquest cop anem a esmorzar el Mr. Biker, un bar situat a Vallfogona de Ripollès. Un lloc que potser molts de vosaltres ja coneixereu per què aquí s'hi reuneixen molts motoristes a veure les curses de motos i a menjar-hi, un lloc amb decoració motera i molt tranquil. A sota podeu veure les vistes que hi ha des de l'exterior, una terrassa on a l'estiu i ve molt de gust prendre alguna cosa.

Vistes des de la terrassa del Mr. BikerVistes des de la terrassa del Mr. Biker

 

Com he dit, sortim de Calonge direcció a la Bisbal d'Empordà passant per la Ganga. Un cop a la Bisbal agafem la C-66 direcció Girona, però continuem fins a Besalú on enllacem amb l'A26 o l'N260, que és el mateix, direcció Olot. Un cop s'acaba la carretera amb doble carril per sentit, ens hem de col·locar a l'esquerra. A partir d'aquí trobem carretera de muntanya (N-260), amb un bon asfaltat i corbes suaus, exceptuant dos de molt seguides que són molt tancades. Aquestes rutes s'agraeixen molt quan fa bon temps, i s'ha d'anar en compte a l'hivern i quan és moll. Arribem al poble de Vallfogona, i just al costat esquerra de la carretera trobem el que havia sigut una gasolinera, allà podem aparcar les motos per què el Mr. Biker és allà mateix

Ruta des de Calonge al Mr. Biker

 

Per tornar cap a casa, continuem la carretera fins a Ripoll, i per no repetir el mateix camí de tornada ens dirigim per la C-17 direcció Vic. Aquesta carretera està en obres i combina parts que ja estan acabades amb d'altres que encara no. Just abans d'entrar a Vic agafem l'eix Transversal (C-25) direcció Girona i el seguim fins al final. Un cop som a la rotonda on conflueix l'eix, l'autopista, l'N-II i l'aeroport ens dirigim cap a Cassà passant per Riudellots. Ara ja falta poc, només hem de recórrer la C-65 que després es converteix en C-31 fins al nostre destí.

 

Com en qualsevol ruta, podríem escollir infinitat d'altres opcions per anar o tornar, i jo intento sempre no passar pel mateix camí. Per exemple, i ja de tornada del Mr. Biker es podria arribar fins a Ripoll, i en compte de baixar a Vic, pujar i tornar enrere travessant Sant Joan de les Abadesses i la Vall de Bianya. Un cop a Olot, i per no repetir, podríem baixar direcció a Anglès pels túnels de Bracons, fins a arribar a Girona. Espero que aquesta ruta us hagi agradat.

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar

Which is the best web hosting? Read my just host review and compare it with ipage. Find a reliable hosting provider.