Cap de setmana al Priorat

De tant en tant fem alguna sortida de cap de setmana, i aquesta feia molts mesos que estava prevista. Bàsicament el viatge era per anar a sopar a un restaurant concret però com que son uns 250 quilòmetres per anar-hi, no n'hi havia prou amb un dia.

Marxem un divendres a la tarda en plegar de la feina i agafem el camí més ràpid i recte per anar-hi. Després d'unes 3 hores i mitja de viatge en moto arribem a Gratallops, on teníem reservat un Hostal. Sopem en un bar restaurant que hi ha a les afores del poble, ja que a aquella hora no hi havia res obert al poble.

L'endemà fem una ruta per la zona. Primer ens dirigim a Porrera, que a part de ser conegut per en Lluis Llach també hi trobem rellotges de sol a les parets de diverses cases. Al Priorat tots els pobles estan separats una desena de quilòmetres els uns dels altres, amb carreteres de corbes algunes bastant estretes. Això fa que el viatge en moto sigui més divertit.

 

Relltoge de sol de PorreraEl pont vell de Porrera

 

Continuem el viatge fins a la Falset, la capital de la comarca. Pugem fins al castell on hi ha l'oficina d'informació de turisme i baixem al centre a dinar-hi. Fem una curta migdiada i marxem cap a Escaladei per veure la Cartoixa, realment la visita és molt interessant. Tot el dia ha estat ennuvolat i han caigut quatre gotes però sense importància. Parem a La Vilella Baixa a comprar quatre queviures i comença a ploure amb ganes, tornem cap a l'Hostal.

 

La Cartoixa d'EscaladeiLa Vilella Baixa

 

Hem d'anar a sopar i continua plovent ... tants quilòmetres fets per sopar al restaurant Els Irreductibles, sort que està molt a prop de l'hostal, ens mullem però val la pena.

L'endemà després d'esmorzar anem tornant fent ruta per l'interior. Primer parem al pantà de Siurana i allà, una parella ens recomana sobretot que pugem al poble de Siurana. Dit i fet. Després d'unes quantes corbes arribem, i tenien raó, si estàs per la zona no et pots perdre aquesta visita.

 

El pantà de SiuranaVistes des de Siurana

 

Continuant el camí passem per Prades i ens parem a dinar a l'Espluga de Francolí. És un xic tard però continuem fins a Igualada ja que per arrodonir el dia volíem passar pel Parc Natural de Montserrat. Acabem d'arribar fins a Manresa i d'allà fins a cas per l'eix transversal.

 

La muntanya de Montserrat

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar

Which is the best web hosting? Read my just host review and compare it with ipage. Find a reliable hosting provider.