30a Concentració Faro

L'any passat va ser impossible però aquest any si ... ens hem agafat una setmana de vacances per anar a la 30a Concentració motera de Faro, a l'Algarve (Portugal). Aquesta és una de les concentracions més importants de tot Europa que es va celebrar entre el 14 i el 17 de juliol. Nosaltres varem marxar el dijous 14 a la tarda, però en realitat aquesta aventura va començar tres dies abans ...

30a Concentració motera a Faro

 

Dilluns

Docs si, el dilluns al matí agafo la moto per anar a la feina, com ho faig la majoria de dies, però al engegar-la va sortir un indicador FI amb un llum vermell. Un llum vermell en un vehicle normalment és mala senyal, però bé, trec el contacta i torno a engegar sense problemes. A la tarda al tornar cap a casa torna a passar el mateix. Vaig al mecànic per consultar-li i em diu que primer de tot provi de desconnectar la bateria una estona i la torni a connectar, fent un "reset" a la moto. Aquella mateixa tarda ho faig.

 

Dimarts

Agafo la moto per anar a la feina i torna a passar el mateix. Aquest cop el mecànic diu que podria ser un mal funcionament d'algun sensor ja que la moto sembla funcionar correctament. Pensem en un pla B per si de cas, anar a Faro tots dos en una solo moto, la Kawasaki Versys.

 

Dimecres

Agafo la moto per anar a la feina i torna a passar el mateix, però aquest cop l'indicador FI i el llum vermell no desapareixen. A més la moto comença a fer coses rares. Aquest és el moment que em començo a preocupar, l'endemà marxàvem cap a Faro! A la tarda portem la moto al taller, però només engegar fa uns pets molt sospitosos i olor a cremat. La paro immediatament i truco a la grua. El nivell de preocupació puja. Preparem les maletes i pensem com carregar-ho tot a la Versys. No és una tasca fàcil.

Per cert, avui han confirmat que la Laura pot fer vacances, val més tard que mai.

 

Dijous dia 14

Anem a treballar. Al plegar passem pel mecànic i ... la moto està a punt! Una bugia comunicada era la culpable d'aquell mal tràngol. Anem a casa a carregar les motos, emplenem els dipòsits i a les 17 hores marxem cap a Faro. Uns 510 kilòmetres després parem a Requena, passat València, per dormir.

 

Divendres dia 15

A les 9 del matí continuem el camí. Tenim la intenció d'arribar a lloc abans de fer-se fosc. 1.360 kilòmetres després (des de Calonge) arribem a la concentració. Són les 20 hores, 1 hora menys a Portugal. Fem la inscripció, plantem la tenda i ens canviem de roba. Fa moooolta calor!

Sopem dins el recinte de la concentració, que només el puc qualificar d'enorme, i escoltem els concerts de Hell Bells, Mago de Oz i més tard Iris. El dia anterior havien tocat Iron Maiden, nosaltres no varem poder ser-hi, però pel que deia la gent va ser genial i ple com un ou. Anem a dormir, però això no vol dir que poguéssim dormir.

Entrada a la concentracióEl concert de Hell Bells

 

Dissabte dia 16

Ens aixequem ben aviat, esmorzem i anem a provar unes Harley Davidson. Una de les diverses atraccions que hi havia era poder provar una vintena de H.D. gratuïtament, fent una volta per la ciutat d'uns 20 minuts. Pugem en una Sportster XR1200X, una Dyna Wide Glide i una Dyna Fat Bob. Després anem al centre de Faro en un autobús que l'organització posa a disposició dels inscrits. Dinem, visitem la ciutat i tornem al recinte de la concentració.

Després de provar la Dyna Wide GlideEl centre de Faro, ple de motos

 

Una altre de les atraccions és poder pujar en una discoteca mòbil (i vull dir mòbil verticalment) amb barra de bar, és una bona oportunitat per fer fotos des d'un altre punt de vista. Hi pujo.

Discoteca "mòbil"Un dels menjadors

 

Tenim un dia molt atapeït. Visitem el XX Bike Show, la multitud de paradetes i altres shows diversos.

Show moteroXX Bike Show

 

La inscripció inclou el sopar del dissabte, esmorzar i dinar del diumenge. Fem uns 100 metres de cua pel sopar, però en 10 minuts ja el tenim a les mans. Si hagués de puntuar a l'organització els hi posaria un 10, realment ho han fet molt bé, incloent alguns detalls petits. Aquesta nit toquen els concerts de: Orquestra do Algarve, Los inhumanos i Xutos e Pontapés. Avui no hem tocat la moto per res.

 

Diumenge dia 17

Per esmorzar hi ha la mateixa cua que el dia anterior per sopar, però en molt poc temps ja estem asseguts esmorzant. Decidim marxar aviat ja que a les 10 feien una sortida per la ciutat de Faro i ens volíem estalviar tot el merder. Anem cap a Còrdoba.

Repetim el mateix hotel de quan vam fer les vacances per Andalusia. Continua fent moooolta calor! Al vespre anem cap al centre per fer una visita nocturna al "Real Alcázar" que ens va quedar pendent de les vacances anteriors.

Fent cua per esmorzarMuralla exterior del Real Alcazar

 

Dilluns dia 18

Marxem cap a Requena. Pel camí anem trobant moters que com nosaltres venen de Faro i també van cap a casa seva. Visitem Requena, no hi ha molta cosa interessant però hi passem tota la tarda.

L'Hotel de RequenaRequena

 

Dimarts dia 19

Esmorzant a l'Hotel trobem una família que ve de Faro i va cap a casa seva, Alemanya. Pare, mare i filla porten cadascú la seva Harley Davidson. Per l'autopista ens anem trobant diverses vegades. A la tarda arribem a casa contents i un xic cansats. Hem recorregut 2.762 kilòmetres en 5 dies.

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar

Which is the best web hosting? Read my just host review and compare it with ipage. Find a reliable hosting provider.