III Trobada Motera a Platja d'Aro

El cap de setmana del 15 i 16 de setembre Empordà Custom M.G. Va celebrar la seva III Trobada Motera que enguany coincidia amb el X aniversari de la fundació del grup. Després de diversos mesos de preparació el divendres a la tarda ja tancàvem el recinte i començàvem a treballar en el muntatge per poder començar la gresca el dissabte a la tarda. Música en viu amb Toni Cayana & Low Cost Band, Rumba & Rollfunkera i Las Pesadillas de Alicia; les típiques paradetes de material i roba motera; el bar ... Fins a quarts d'una de la matinada.

Diumenge a les 8 del matí ja érem, tots els membres del grup, un altre cop al pàrquing del mercat preparant-nos pel plat fort. Encenem la barbacoa, comencem a preparar el bar, les inscripcions, muntar l'equip de so, i moltes altres feines.

Música en viuUnes 500 motos a la Trobada MoteraEls nostres padrins

Ben aviat arriben les primeres motos i comencem a servir les primeres begudes, entrepans i cafès. A partir de les 10 hores, més o menys, s'anima la cosa, entrant el gruix de motos i colles moteres, Fins a arribar a unes 500 motos. A dos quarts de dotze, molt puntuals, sortim a fer la ruta motera passant pel centre de Platja d'Aro. S'ha de felicitar la policia local del municipi que talla totes les rotondes del centre de Platja d'Aro per que la comitiva de motos no s'hagi de parar enlloc. La resta de rotondes les tallem els membres del grup. Al arribar un altre cop al recinte ja ens esperava un generós pica-pica, al cap d'una estona l'entrega de recordatoris a l'ajuntament i als nostre padrins i després el sorteig de premis en que regalàvem pernils, cascs, jaquetes, guants, sopars per dos persones i altres regals.

Preparant-nos per la rutaComençant la rutaDurant la ruta

Amb això s'acaba la festa pels assistents, però no pels membres ja que hem de recollir tot el tinglado. Al final surt tot molt bé, cada any intentem millorar, i aquest hem millorat els preus, la ruta, la varietat de grups de música, el cafè, ... i per l'any que ve encara més.

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar

Which is the best web hosting? Read my just host review and compare it with ipage. Find a reliable hosting provider.