Ruta 66 a Platja d'Aro

Logo Ruta 66 Platja AroFa uns mesos, vàrem obrir a Platja d'Aro una botiga de roba per motorista , accessoris i complements per la moto. Com és normal, un negoci no es posa en marxa d'un dia per l'altre, sinó que hi ha tota una història al darrera i molta feina prèvia abans de pujar les persianes.

Tot va començar molts mesos abans, per no dir anys, amb la voluntat de fer alguna cosa. Com és normal, de idees en sobren, però la qüestió era trobar un bon negoci i que fos viable per les nostres possibilitats tenint en compte l'època actual que el país està passant. Després de desestimar altres projectes, una botiga d'aquest tipus semblava una molt bona opció. A més, tots quatre socis tenim moto i ens agrada molt aquest món. Després de fer molts números, un pla d'empresa, buscar locals i parlar amb molta gent, vam decidir tirar-ho endavant.

El 27 de desembre de 2012 vàrem aixecar les persianes per primer cop al públic i el 17 de febrer es va fer la inauguració oficial amb molta gent, i molta cervesa gratis. Va ser un dia fantàstic tot i que al final del dia estàvem esgotats.

La botiga està situada a l'Avinguda Castell d'Aro número 74 de Platja d'Aro, la via d'entrada i sortida més important del municipi que va a parar a les sortides 314 i 315 de la C-31. A part de la facilitat de trobar-nos, als voltants hi ha força lloc per aparcar, un parking gratuït tot l'any a 200 metros i parking de motos davant la botiga.

Cal motorista, SC forma part de la franquícia Ruta 66 Motorcycles que al moment d'escriure aquesta notícia conta amb 5 botigues repartides per tot Catalunya: Mataró, el Prat de Llobregat, Altafulla, Sabadell i la última a Platja d'Aro.

Tot i que està orientada majoritàriament al món de la moto custom, no ens tanquem a res i toquem també per scooter, naked, trail, off-road. Hi podeu trobar cascs per tots els gustos tant jet, integral com modulat; armilles, pantalons i jaquetes de pell o cordura; botes de diferents estils; roba tèrmica; guants; tot això en diferents tallatges i dissenys per home, dona i nens. Però això no és tot, a part de vestir al motorista també tenim per vestir la teva moto amb una gran quantitat de peces (que no detallaré per no allargar-me massa).

O sigui, que si tens una moto, sigui de l'estil que sigui, i tingui la cilindrada que tingui, vina a veure'ns que segur que tenim alguna cosa per vosaltres. També pots estar al dia de les nostres activitats, ofertes o material que ens arriba a través del nostre Facebook o Google +.

Comentaris 

 
#2 Coy 22-12-2018 23.48
Great internet site! It looks extremely good! Maintain the
helpful work!

Visit my site; http://pastillas-para-alopecia-es.eu/: http://pastillas-para-alopecia-es.eu/
Citar
 
 
#1 Shanon 17-12-2018 17.46
I delight in the content on your internet site. Appreciate it.


My webpage http://penisverlangerung-pillen-de.eu/deseo.html: http://penisverlangerung-pillen-de.eu/deseo.html
Citar
 

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar

Which is the best web hosting? Read my just host review and compare it with ipage. Find a reliable hosting provider.