El lloc

Mas el MartiLa celebració del casament es farà al Mas el Martí de Viladrau. No és ni un restaurant ni un hotel, és una masia típica catalana restaurada. Es té constància d’activitats agrícoles i ramaderes a partir del segle XV, tot i que les primeres documentacions són de finals del segle XIII. Està situat al mig del parc natural del Montseny amb unes vistes impressionants.

 

Com arribar-hi:

Des de Palamós o Calonge, la millor opció és passar per la variant de Cassà de la Selva (C-65), a la rotonda girar direcció Riudellots en comptes de seguir cap a Girona, i agafar l'Eix Transversal (C-25). Passareu per les sortides de Santa Coloma de Farners (en compte amb el radar) i la sortida de Sant Hilari - Arbúcies, entre altres, agafar la sortida 202 Coll de Ravell - Viladrau. Trobareu una gasolinera amb una rotonda, anar direcció Espinelves - Viladrau (GI-543). Aneu cap a l'esquerra direcció Viladrau (GI-543). Al cap d'uns 4 kilòmetres i abans d'arribar al poble de Viladrau, girar a l'esquerra cap a Sta. Fe de Montseny (Ctra. de Sant Marçal) (GI-2501). Al cap d'1,2 kilòmetres trobareu a la dreta el camí d'el Mas el Martí, ja hi ha un cartell que ho indica.

 

Des de Montblanc o Vimbodí, podeu fer la ruta que recomana Google Maps i sortir per la sortida 11 de l'AP-7 (no puc donar més informació ja que no he fet mai aquest recorregut), o sortir per la sortida 8 de l'AP-7 Riudellots - Cassà - Vic on estaríeu just al principi de l'Eix Transversal (C-25). Llavors seguir les instruccions de dalt a partir d'aquest punt.

Una altre opció és agafar l'AP-7 i a l'alçada de Barcelona anar direcció Manresa per l'E-9 C-16, allà agafar l'Eix Transversal (C-25) direcció Girona. Sortir a la sortida 202 Coll de Ravell - Viladrau i seguir les instruccions de dalt a partir d'aquest punt. D'aquesta manera us estalvieu de travessar el Montseny.

 

Per veure com arribar-hi mitjançant Google Maps, des de Palamós, feu clic aquí.

Per veure com arribar-hi mitjançant Google Maps, des de Montblanc, feu clic aquí. Opció 2 passant per Manresa, feu clic aquí .

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar

Which is the best web hosting? Read my just host review and compare it with ipage. Find a reliable hosting provider.