Breu història

Ens varem conèixer l'any 1.999, al concert que "El chaval de la peca" va fer a Platja d'Aro. La Laura era companya de classe de la meva cosina i de tant en tant anaven a algun concert juntes. A partir d'aquell dia, elles dues venien amb la colla de tota la vida. Aquest concert va ser pels vols de carnaval i aquell estiu ja sortíem junts.

Ens varem conèixer l'any 1.999, al concert que "El chaval de la peca" va fer a Platja d'Aro. La Laura era companya de classe de la meva cosina i de tant en tant anaven a algun concert juntes. A partir d'aquell dia, elles dues venien amb la colla de tota la vida. Aquest concert va ser pels vols de carnaval i aquell estiu ja sortíem junts. L'any 2.001 i per aquelles casualitats de la vida, ella va començar a estudiar a l'escola forestal Casa Xifra de Santa Coloma de Farners, i jo vaig trobar feina a Informàtica la Selva, també a Santa Coloma.

 

Al segon curs ja varem llogar un pis al centre del poble, on visquérem junts durant gairebé un any. Com en qualsevol pis d'estudiants, els caps de setmana dormíem cadascú a casa seva. Ens va servir per veure que podíem viure junts sense tirar-nos els plats pel cap, i quan es va acabar el curs i varem deixar el pis, aquell mateix estiu començarem a arreglar la casa de Calonge. Aquestes reformes han durat uns dos anys i mig, i finalment, al maig de 2006 començàrem a viure junts. Després dels exàmens de la universitat, al juliol de 2007, engegàrem els tràmits per casar-nos. A l'octubre ja podíem triar data, i el 10 de novembre del mateix any ens varem casar.

Comentaris 

 
#1 Nida 20-11-2018 20.03
I have noticed you don't monetize your site, don't waste your
traffic, you can earn additional cash every month.
You can use the best adsense alternative for any type of website
(they approve all websites), for more info simply search
in gooogle: boorfe's tips monetize your website

Feel free to visit my web blog ... BestColette: https://CleverPhil.blogspot.com
Citar
 

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar

Which is the best web hosting? Read my just host review and compare it with ipage. Find a reliable hosting provider.