Cap de setmana al Priorat

dijous, 12 de maig de 2011 15:38

De tant en tant fem alguna sortida de cap de setmana, i aquesta feia molts mesos que estava prevista. Bàsicament el viatge era per anar a sopar a un restaurant concret però com que son uns 250 quilòmetres per anar-hi, no n'hi havia prou amb un dia.

 

L'inici de JMForm

dilluns, 18 d'abril de 2011 00:00

JMForm neix com a Treball de Fi de Carrera (TFC) de la carrera d'Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). De les àrees possibles del TFC s'ha escollit la d'aplicacions web per a treball Col·laboratiu, i dins de les diferents propostes s'ha triat l'opció d'aplicacions web per a informes del treball en grups virtuals.

Amb aquest TFC es pretén aconseguir una aplicació web amb un espai per la creació dels informes que els usuaris podran omplir, i un altre on es podrà veure els resultats i processar-los. D'aquesta manera es facilita el treball en grup, tant de les persones que administraran els formularis, com dels usuaris. Aquesta aplicació serà un component que es podrà utilitzar en un entorn Joomla! 1.5.

Tot i haver-hi d'altres formularis per Joomla! S'intentarà incorporar funcionalitats que altres components semblants no tenen, com per exemple: poder veure una estadística dels resultats, opció d'administrar permisos a més de ser altament usable fins i tot per usuaris inexperts.

 

Olot: volcans i fageda

dimarts, 22 de març de 2011 15:53

Després d'una setmana de pluges varem decidir fer una sortida a Olot per veure la zona dels volcans i la fageda d'en Jordà. La veritat és que no hi havia estat mai, i ja fa temps que havíem planejat aquesta excursió però mai trobàvem el dia per anar-hi.

Primer de tot, varem demanar a l'oficina d'informació de turisme quines rutes tenien per fer per la zona. Al cap de pocs dies ja teníem a casa un sobre ple de tríptics i llibrets de rutes, de diverses dificultats, entre altre informació. Decidim fer la ruta 1, que és circular, i passa pel volcà de Santa Margarida, la fageda d'en Jordà i el Volcà del Croscat més la ruta número 15 que comparteix un bon tros de camí amb la número 1.

 

Evolució

dissabte, 15 de gener de 2011 22:31

No es pot negar que tot canvia ... D’una imatge a l’altra hi van uns 50 anys de diferència, les dues fotos són fetes a la mateixa persona i en el mateix lloc, al carrer Puigtavell de Calonge. Herbes a la vora de les parets de les cases, carrer sense asfaltar, cagarades arreu, ... això fa 50 anys era normal, ara per molt menys ens queixem. Les motos també han canviat, una Ducati 250GT a la foto antiga i una Suzuki V-Strom 650 a la foto recent.

 

Fa uns 50 anys

 

Actualment
 

Pàgina 3 de 7

«IniciAnterior1234567SegüentFinal»
Which is the best web hosting? Read my just host review and compare it with ipage. Find a reliable hosting provider.