III Manifestació Motards Independentistes

dimarts, 18 de setembre de 2012 08:35

Aquest any els Motards Independentistes han organitzat la III manifestació motera el dia de la diada de Catalunya. L'any anterior ja hi vàrem anar i a Vic hi havia un centenar de motos aproximadament, enguany sortíem unes tres centes, però com sempre pel camí se n'afegien unes quantes més.

Tres centes motos ja fan molt de goig, i si a més estan guarnides amb senyeres i estelades encara més.

Estelades a la plaça de VicConcentració a la plaça de VicEn ruta cap a Barcelona

De camí a Barcelona parem a l'àrea del Bruc per estirar les cames una estona. Allà ja érem més de quatre centes motos i l'organització avisa als Mossos d'Esquadra per que ens ajudin per entrar a l'autovia.

Descansant a l'àrea del Brucl'àrea del BrucDe camí a Barcelona

Un cop a Barcelona, no ens deixen entrar a la zona de l'arc de Triomf i aparquem les motos a la Gran Via. Ja són les dos i anem a dinar.

 

Vacances a Tenerife

dimecres, 2 de maig de 2012 19:57

El novembre de 2011 vàrem fer una setmana de vacances a Tenerife, de fet no havíem estat a cap de les illes Canàries, però aquesta ens l'hem "patejat" casi tota, ja que segur que ens hem deixat alguna cosa. Per anomenar alguns dels lloc visitats: Cova volcànica, el Teide, Parc Natural d'Anaga, los Gigantes, el Jardí Botànic, i la majoria de ciutats importants.

El Teide

 

 

En moto per Cap de Creus

dimecres, 11 d'abril de 2012 16:59

Aquí va una altre sortida en moto, que es pot fer bé en un matí, però que per gaudir-la és millor fer-la en un dia. La sortida i arribada és a Calonge i el resum de la ruta és: esmorzar a l'Escala, visita a Cadaqués, Dinar a Cap de Creus, visita a Port de la Selva i Sant Pere de Rodes, berenar a Roses i tornada cap a casa.

Ruta en moto a Cap de creus

 

Uns dies a Madrid

dissabte, 26 de novembre de 2011 20:44

En aquestes vacances ens hem escapat uns dies a Madrid. La nostra idea era anar-hi amb TGV, ja que no hi hem anat mai. Però com que herem 4 i els bitllets sortien força cars, al final l'hem fet amb cotxe. Això si, arribar a Madrid, aparcar el cotxe al garatge de l'hotel, i agafar bitllets turístics de metro.

 

Pàgina 2 de 7

«IniciAnterior1234567SegüentFinal»
Which is the best web hosting? Read my just host review and compare it with ipage. Find a reliable hosting provider.